Učitavanje stranice: Poticaji u pčelarstvu za 2014. godinu

Utorak, 08 Srpanj 2014 20:00

Poticaji u pčelarstvu za 2014. godinu

Obavijest obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima sa sjedištem na području Grada Bakra o poticajima u pčelarstvu za 2014. godinu.

Obavještavaju se obiteljska poljoprivredna gospodarstva upisana u Upisnik pri Ministarstvu poljoprivrede koja imaju sjedište na području Grada Bakra i bave se pčelarstvom, te posjeduju minimalno 30 košnica da je u tijeku prikupljanje zahtjeva za poticaje u pčelarstvu za 2014. godinu.

Poticaji se isplaćuju u obliku refundacija, u maksimalnom iznosu do 1.500,00 kuna, isključivo za nabavu nove opreme (podnica, košnica, okvira, vrcaljki, kanti za med, noževa za otklapanje saća i sl.)

Korisnici poticaja dužni su podnijeti zahtjev za poticaj te istom obvezno priložiti preslike računa za nabavu nove opreme koji glase na nositelja OPG-a s dokazima o uplati računa s napomenom da se priznaju samo troškovi nove opreme ostvareni isključivo u razdoblju od 01. rujna 2013. godine do 31. kolovoza 2014. godine.

Rok za podnošenje zahtjeva je 01. rujna 2014. godine. Nepotpuni i nepravovremeni zahtjevi neće se razmatrati.

Obrazac zahtjeva može se preuzeti u pisarnici Grada Bakra na adresi Primorje 39, Bakar svakog radnog dana ili na web stranici www.bakar.hr.

Grad Bakar

Bura - glasilo Bakra

Bura 52 Bura: broj 52
studeni, 2023.

Preuzmite glasilo Grada Bakra u digitalnom obliku. List izlazi kvartalno.

PREUZMI | ARHIVA

Bakarski zbornik

Bura 49 Bakarski zbornik

Uskoro preuzmite sve brojeve Bakarskog zbornika u digitalnom obliku.

PREUZMI | ARHIVA

Top