Srijeda, 17 Svibanj 2017 08:28

Glasovanje birača koji nisu u mogućnosti pristupiti biračkom mjestu

Birački koji nisu u mogućnosti pristupiti biračkom mjestu na dan izbora 21. svibnja 2017. godine, zbog teže bolesti, tjelesnog oštećenja, nemoći i sl., a žele ostvariti svoje biračko pravo na predstojećim izborima, mogu se obratiti Gradskom izbornom povjerenstvu Grada Bakra najranije 3 dana prije dana održavanja izbora, ili biračkom odboru u svom mjestu glasovanja na dan izbora do 12:00 sati, kako bi im se omogućilo glasovanje u mjestu stanovanja. Postoji i mogućnosti obraćanja biračkom odboru na dan izbora i nakon 12:00 sati, no tada će birački odbor omogućiti glasaču glasovanje u mjestu stanovanja samo ako time ne bi bio ometen redovan tijek izbornog procesa.

Gradskom izbornom povjerenstvu Grada Bakra možete se obratiti na brojeve telefona 455-733 ili 455-728, kao i na adresu elektroničke pošte Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 

Bura - glasilo Bakra

Bura 34 Bura: broj 34
lipanj, 2017.

Preuzmite glasilo Grada Bakra u digitalnom obliku. List izlazi kvartalno.

PREUZMI | ARHIVA

Imamo 177 gostiju i nema članova online

Vrijeme u Bakru

Top
Web stranica je trenutno u beta fazi i dopunjuje se novim sadržajem. Koristimo kolačiće (eng. „cookies“) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda slažete se s uvjetima korištenja. Više…