Učitavanje stranice: Video i foto: Bakarski susreti 2015 - zabava i druženje u Bakru

Ponedjeljak, 20 Srpanj 2015 00:00

Video i foto: Bakarski susreti 2015 - zabava i druženje u Bakru

Žal ribara je bio prepun Žal ribara je bio prepun

Deseti puta na Žalu ribara u Bakru održani su Bakarski susreti. Kao i obično kada je ta manifestacija u pitanju, nije nedostajalo zabave, počevši od sportskih pa sve do zabavnih sadržaja uz prigodnu gastronomsku ponudu.

U čitavu priču uključeno je svih sedam bakarskih naselja, a ove je godine čast da gostuje na bakarskim susretima pripala ekipi Crikvenice. Uoči generalnog dijela bakarskih susreta već tradicionalno su nastupili naši penzići. Svaka je ekipa bila u nečemu najbolja, penzići su pokazali vještine u pet disciplina među kojima su bili obaranje limenki i mini-košarka. Na kraju je najbolja bila ekipa s Hreljina koja se za penzićijadu priprema kroz cijelu godinu. Kukuljanovo se okitilo i titulom ukupnog pobjednika Bakarskih susreta. Njihova vještina i dugogodišnja nepobjedivost u potezanju konopa donijela im je šest bodova i preokrenula stvari na semaforu u njihovu korist. U revijalnom dijelu programa konop su potezale ekipe Gradske straže iz Bakra i one koja je bila sastavljena od po jednog natjecatelja iz svake ekipe. Sve je to bila prilika da se tradicionalna manifestacija podigne na još jednu, višu razinu.

Video sadržaj

Bura - glasilo Bakra

Bura 34 Bura: broj 37
lipanj, 2018.

Preuzmite glasilo Grada Bakra u digitalnom obliku. List izlazi kvartalno.

PREUZMI | ARHIVA

Imamo 91 gostiju i nema članova online

Vrijeme u Bakru

Top
Web stranica je trenutno u beta fazi i dopunjuje se novim sadržajem. Koristimo kolačiće (eng. „cookies“) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda slažete se s uvjetima korištenja. Više…