Učitavanje stranice: Održavanje maškaranih zabava u Domovima kulture u 2019. godini

Ispiši ovu stranicu
Srijeda, 12 Prosinac 2018 11:19

Održavanje maškaranih zabava u Domovima kulture u 2019. godini

Obavještavaju se Udruge maškara sa sjedištem na području Grada Bakra koje namjeravaju organizirati maškarane zabave u Domovima kulture u 2019. godini da je Odlukom gradonačelnika (KLASA: 022-01/18-01/37, URBROJ: 2170-02-03/2-18-4) naknada za korištenje prostora Domova kulture utvrđena u iznosu od 160,00 kuna po danu korištenja prostora uvećano za porez na dodanu vrijednost.

Za održavanje dječje maškarane zabave „Dječje redute“, najviše dva puta za vrijeme karnevala, naknada se ne naplaćuje.

Prostori Domova kultura daju se na privremeno korištenje subotama za vrijeme trajanja karnevala isključivo maškaranim udrugama upisanim u Registar udruga Republike Hrvatske sa sjedištem na području Grada Bakra koje podnesu Zahtjev za korištenje prostora na području Grada Bakra za održavanje maškaranih zabava.

Uz Zahtjev za korištenje prostora obvezno se prilaže:

  • Ugovor s ugostiteljem koji će pružati ugostiteljske usluge;
  • Ugovor sa zaštitarskom tvrtkom koja će osiguravati prostor;
  • Izvod iz sudskog ili obrtnog registra kao dokaz da su ugostitelj i zaštitarska tvrtka ovlašteni za obavljanje djelatnosti.

Međusobni odnosi Grada i Udruge regulirati će se Ugovorom o korištenju prostora kojeg potpisuju gradonačelnik i ovlaštena odgovorna osoba Udruge, a koji sadrži: naznaku ugovornih strana, naznaku prostora koji se daje na korištenje, namjenu prostora, vrijeme na koje se ugovor zaključuje i termine korištenja prostora, inventar koji korisnik preuzima na korištenje, podatke o ugostitelju koji će pružati ugostiteljske usluge, podatke o zaštitarskoj tvrtki koja će osiguravati prostor tijekom maškaranih zabava, obvezu o održavanju prostora, obvezu naknade nastale štete, odredbu da korisnik uzima prostor u viđenom stanju, te odredbe o prestanku Ugovora.

Sve dodatne informacije mogu se dobiti u Uredu grada na tel. 455 727, 455 745 ili putem e-maila: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Copyright © 2016. Grad Bakar • Sva prava pridržana. Pristupačnost mrežnih stranica.