Učitavanje stranice: Sufinanciranje edukacije za zvanje pčelara

Ispiši ovu stranicu
Utorak, 16 Srpanj 2013 10:24

Sufinanciranje edukacije za zvanje pčelara

Obavijest o obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima sa sjedištem na području Grada Bakra o sufinanciranju edukacije za zvanje pčelara u 2013. godini.

Obavještavaju se obiteljska poljoprivredna gospodarstva upisana u Upisnik pri Ministarstvu poljoprivrede koja imaju sjedište na području Grada Bakra i bave se pčelarstvom da je u tijeku prikupljanje zahtjeva za sufinanciranje edukacije za zvanje pčelara u 2013. godini.

Grad Bakar sufinancira edukaciju za zvanje pčelara za 1 (jednog) člana Obiteljskog poljoprivrednog gospodarstva u iznosu od 1.000 (tisuću) kuna po OPG-u koji će se doznačiti na račun OPG-a.

Nositelj OPG-a dužan je podnijeti Zahtjev za sufinanciranje edukacije (u privitku) te istom obvezno priložiti: preslike računa/dokaza  o uplati edukacije, presliku osobne iskaznice nositelja/člana OPG-a koji je pohađao edukaciju,  presliku Rješenja o upisu poljoprivrednog gospodarstva u Upisnik poljoprivrednih gospodarstava (ukoliko nije  ranije dostavljena), presliku uvjerenja o završenom osposobljavanju za pčelara u 2013. godini.

Zahtjevi za sufinanciranje primaju se do iskorištenja planiranih sredstava odnosno do kraja 2013. godine.

Obrazac zahtjeva može se preuzeti u Pisarnici Grada Bakra na adresi Primorje 39, 51 222 Bakar svakog radnog dana ili na web stranici www.bakar.hr.

Copyright © 2016. Grad Bakar • Sva prava pridržana. Pristupačnost mrežnih stranica.