Učitavanje stranice: Javni poziv: Program korištenja obnovljivih izvora energije u obiteljskim kućama

Srijeda, 30 Travanj 2014 13:49

Javni poziv: Program korištenja obnovljivih izvora energije u obiteljskim kućama

Predmet Javnog poziva je javno prikupljanje prijava za iskaz interesa za sudjelovanje u Programu korištenja obnovljivih izvora energije u obiteljskim kućama na području Grada Bakra u 2014. godini.

Cilj Javnog poziva je ispitivanje zainteresiranosti građana Grada Bakra za sudjelovanje u navedenom Programu. Na temelju sakupljenih prijava o iskazu interesa za sudjelovanje u Programu, Grad Bakar će zatražiti od Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost potrebna financijska sredstva za sufinanciranje spomenutog Programa, a u skladu sa Javnim pozivom za prikupljanje ponuda jedinica lokalne i područne (regionalne) samouprave za neposredno sufinanciranje programa korištenja obnovljivih izvora energije u obiteljskim kućama objavljenim od strane Fonda 26. ožujka 2014. godine u „Narodnim novinama“ i na internetskoj stranici Fonda.

Više pročitajte u privitku.

Ispravak: 12.5.2014. - Ispravak Izjave o osiguranju sredstava i prihvaćanju općih uvjeta Javnog poziva za iskaz interesa za sudjelovanje u Programu korištenja obnovljivih izvora energije u obiteljskim kućama na području Grada Bakra u 2014. godini - Briše se rečenica "Izjavljujem da do sada nisam primio/la poticajna sredstva iz drugih izvora za slične projekte."

Top