Učitavanje stranice: Zelena čistka - jedan dan za čisti okoliš

Ponedjeljak, 13 Travanj 2015 23:12

Zelena čistka - jedan dan za čisti okoliš

Zbog najave lošeg vremena ekološka akcija Zelena čistka – jedan dan za čisti okoliš koja se trebala održati 18. travnja u svim mjestima na području Grada Bakra, odgađa se za 25. travnja 2015. godine.

Poziv na sudjelovanje u kampanji Zelena čistka u subotu 25. travnja 2015.g. Grad Bakar već petu godinu za redom provodi akciju čišćenja okoliša od otpada odloženog u prirodi. I ove godine uključiti ćemo se u sklopu akcije  Zelena čistka – jedan dan za čisti okoliš, koja se organizira na nivou cijele Hrvatske. Na našem području akcija će se provoditi u svim naseljima. Posebna pažnja kao i uvijek posvetiti će se na područje Industrijske zone Bakar. Svi zainteresirani za  sudjelovanje u akciji čišćenja na području svog mjesta obavijest o mjestu okupljanja će dobiti putem naše web stranice nakon koordinacije s mjesnim odborima. Ostali zainteresirani mogu nam se pridružiti u Industrijskoj zoni. Radi uspješnosti akcije umoljavaju se sva društva, škole, lovci, umirovljenici kao i svi stanovnici Grada Bakra da se uključe u što većem broju u akciju koja će se  održati u subotu, 25. travnja 2015. godine od 8,00 do 13,00 sati.  Po završetku akcije svi sudionici akcije  pozvani su na ručak u Dom kulture na Kukuljanovu.

Umoljavaju se sve Udruge da prijave broj svojih članova koji će sudjelovati u akciji čišćenja kao i zborno mjesto okupljanja za lokalna čišćenja na email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. , fax: 455-757 ili mob.: 098 267 3169.

Bura - glasilo Bakra

Bura 40 Bura: broj 41
studeni, 2019.

Preuzmite glasilo Grada Bakra u digitalnom obliku. List izlazi kvartalno.

PREUZMI | ARHIVA

Top