Učitavanje stranice: Najava: Koncert Ane Rucner u crkvi sv. Andrije u Bakru

Petak, 24 Srpanj 2015 00:00

Najava: Koncert Ane Rucner u crkvi sv. Andrije u Bakru

Zbog najave ružnog vremena svečano zatvaranje Margaretinog leta i koncert Ane Rucner održati će se 25.07. (subota) u crkvi sv. Andrije ap. u Bakru s početkom u 21:00 sat. Ulaznice po cijeni od 30 kn potražite u uredu Turističke zajednice Grada Bakra, Caffe baru Maestral Kukuljanovo, Copy shopu Hreljin ili dva sata prije koncerta.
Prepoznatljiv, nov i moderan glazbeni stil, kao i repertoar koji se temelji na mješavini klasične, moderne i etno-glazbe, čini Anu jedinstvenom i prepoznatljivom instrumentalisticom i izvan granica Hrvatske. Atraktivno nadograđen osebujnim i temperamentnim scenskim nastupom, taj „Anin glazbeni način“ postao je vrhunski čin suvremene hrvatske produkcije.
 
Sve to rezultiralo je mnogobrojnim uspješnim solističkim nastupima, uz pijanističku pratnju ili orkestar, u koncertnim i sportskim dvoranama, kao i nastupima za prestižne kulturne, javne institucije i poduzeća. Tijekom dosadašnje karijere Ana je nanizala velik broj izvrsno posjećenih i medijski dobro popraćenih glazbeno scenskih spektakla.

S nestrpljnjem očekujemo glazbeni spektakl u crkvi sv. Andrije u Bakru s početkom u 21 sat. Vidimo se!
Facebook event: https://www.facebook.com/events/1120319041317083/
Top