Učitavanje stranice: Obavijest u vezi dostave hrane i lijekova za starije građane i sve druge potrebite osobe

Petak, 20 Ožujak 2020 19:24

Obavijest u vezi dostave hrane i lijekova za starije građane i sve druge potrebite osobe

Grad Bakar u suradnji s Gradskim društvom Crvenog križa Rijeka, omogućio je dostavu obroka, hrane i lijekova prema narudžbi svim potrebitim građanima.

Obroke za potrebite pripremati će Gradsko društvo Crvenog križa Rijeka, a dostavljati će ih u doba ručka, u jednokratnoj i nepovratnoj ambalaži na dostavno mjesto ispred ulaznih vrata korisnika (mole se korisnici da pripreme stolicu ispred vrata). Dostavljači obroka biti će vidno obilježeni znakom Crvenog križa.

Putem brojeva telefona Gradskog društva Crvenog križa Rijeka, svi građani s područja Grada Bakra kojima je to potrebno također mogu dogovoriti dostavu jednog ili više dnevnih obroka po cijeni od 20 kn za doručak, 35 kn za ručak i 30 kn za večeru, odnosno ukupno 85 kn za sva tri obroka. Naknada za dostavu se naplaćuje 5,00 kuna po jednoj dostavi dnevno.

Pozivamo građane kojima je potrebna dostava hrane i lijekova da se izravno obrate Gradskom društvu Crvenog križa Rijeka svakim danom od 08 do 18 sati, od ponedjeljka do petka na brojeve telefona 333-699 ili 333-493 ili 099/609 8395, a subotom i nedjeljom na dežurni telefon 217-599. Za narudžbu i dostavu lijekova potrebno je uz ime i prezime pripremiti i matični broj osiguranja (nalazi se na zdravstvenoj iskaznici).

Kupovinu i dostavu obavljati će isključivo ovlaštene osobe Gradskog društva Crvenog križa Rijeka koji će biti u službenoj odjeći Crvenog križa i volonteri Grada Bakra.

Obroci će se dostavljati na slijedeći način:

  • dostava je u nepovratnoj, jednokratnoj ambalaži,
  • dostava prema korisniku organizira se jednom dnevno, u vrijeme ručka, odnosno uz ručak se dostavlja večera kao i doručak za slijedeći dan,
  • korisnik se može odlučiti i za samo jedan obrok dnevno koji se dostavlja u vrijeme ručka,
  • korisnik mora osigurati dostavno mjesto ispred ulaznih vrata do kojih se dostava obavlja – predlaže se da to bude stolica na koju će se odložiti obroci koji se dostavljaju,
  • dostavljači obroka biti će vidno obilježeni znakom Crvenog križa.

Također, građani se u bilo koje vrijeme Crvenom križu mogu obratiti i putem adrese elektroničke pošte Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Top