Učitavanje stranice: Sportska manifestacija "Tekuć po Primorju"

Ispiši ovu stranicu
Petak, 05 Travanj 2019 10:24

Sportska manifestacija "Tekuć po Primorju"

Pozivamo Vas na sportsku manifestaciju "Tekuć po Primorju" koju organizira Dječji vrtić Bakar povodom Svjetskog dana zdravlja.

Manifestacija ima za cilj potaknuti obitelji na uočavanje važnosti kretanja i bavljenja sportom kao preduvjet za zdravi razvoj. Obitelj, kao temeljna zajednica društva, primarna je zajednica u kojoj je dijete uključeno, a iz nje i njenog okruženja formiraju se mladi ljudi s karakterom, stavovima, vjerovanjima- ljudima koji grade budući svijet.

Manifestacija će se održati dana 07.04.2019. godine u vremenu od 10,00 do 12,00 sati u Bakru u ulici Primorje (od zgrade Magistrata do Stenica). Parkiranje je organizirano za sve posjetitelje u Senjskoj ulici, dvorištu Pomorske škole i na parkiralištu pored Doma kulture Matija Mažić u Bakru.

Sportske aktivnosti u kojima će se djeca i odrasli natjecati su: utrka na rolama, utrka na romobilu, utrka s biciklima i trčanje. Da bi sve prošlo u veselju, organizirani je i prigodan program u gradskom vrtu uz pjevački zbor Praputnjarski slavići i Udrugu Naša djeca iz Bakra. Uz sport za naše zdravlje, pobrinuti će se i Udruga Zdravi život i Udruga dijabetičara Grada Bakra, koji će posjetiteljima izmjeriti tlak, šećer i tjelesnu masu.

Manifestaciju su podržali partneri: TZ Bakar, DVD Bakar, Udruga La Bamba, Udruga zdravi život i Udruga dijabetičara Grada Bakra.

Svih pozivamo i svi ste dobro došli, kako bi se zabavili i obilježili Svjetski dan zdravlja.

BUDITE DIO NAŠEG VESELJA!

Copyright © 2016. Grad Bakar • Sva prava pridržana. Pristupačnost mrežnih stranica.