Učitavanje stranice: Video: Olimpijada dječjih vrtića Grada Bakra 2019

Ponedjeljak, 03 Lipanj 2019 13:06

Video: Olimpijada dječjih vrtića Grada Bakra 2019

Snage su u prijateljskom okružju na Lonji, u pet disciplina, odmjerili vrtići Fijolica Bakar, Hreljin, Škrljevo, Bambi Škrljevo i Pčelice Škrljevo.

Mali spektakl i istinski sport ponudila je Olimpijada dječjih vrtića Grada Bakra na kojoj je nastupilo stotinjak djece iz pet vrtića. Snage su u prijateljskom okružju na Lonji odmjerili vrtići Fijolica Bakar, Hreljin, Škrljevo, Bambi Škrljevo i Pčelice Škrljevo. Više od dva sata djeca su se natjecala u skoku u dalj, bacanju loptice u dalj, trčanju na 50 metara, u poligonu spretnosti i štafeti 4×25 metara.

Organizator Olimpijade je već desetak godina Košarkaški klub Adria Oil Škrljevo, pokrovitelji dječje olimpijade su Grad Bakar i Industrijska zona Bakar, a NK Naprijed “daje” svoj teren za dječji sport.

Olimpijadom je dirigirao predsjednik košarkaškog kluba Vice Sep, s djecom su u dobrom dijelu disciplina trčale i tete, a medalje su dijelili gradonačelnik Tomislav Klarić i njegov zamjenik Tomislav Dundović. Dekor Olimpijadi dale su ispunjene tribine s najvjernijim navijačima, roditeljima koji su pokazali kako se sportski i bučno bodri svoje olimpijce.

Tekst: tunera.info

Top