Učitavanje stranice: Odgovori na prijedloge, primjedbe i mišljenja javnosti - pružna dionica Škrljevo - Rijeka - Jurdani

Četvrtak, 18 Srpanj 2019 20:05

Odgovori na prijedloge, primjedbe i mišljenja javnosti - pružna dionica Škrljevo - Rijeka - Jurdani

Odgovori na prijedloge, primjedbe i mišljenja javnosti zaprimljenih tijekom javnog uvida o Studiji o utjecaju na okoliš izgradnje drugog kolosijeka, obnove i modernizacije pružne dionice Škrljevo - Rijeka - Jurdani održane od 28. prosinca 2018. do 28. siječnja 2019. godine. 

Javni uvid u Studiju o utjecaju na okoliš izgradnje drugog kolosjeka, obnove i modernizacije pružne dionice Škrljevo- Rijeka- Jurdani održan je od 28. prosinca 2018 do 28. siječnja 2019. godine, a bilo ga je moguće izvršiti u Informativnom centru Grada Rijeke, Vijećnici Grada Bakara i Vijećnici Općine Matulji. Javno izlaganje o Studiji održalo se u srijedu, 16. siječnja 2019. u Vijećnici Grada Rijeke, Korzo 16, s početkom u 17.00 sati. 

Na temelju javnog uvida i javnog izlaganja izrađeni su odgovori na prijedloge, primjedbe i mišljenja javnosti koji su dostupni na stranicama Primorsko- goranske županije.

Link za preuzimanje datoteke dostavljamo Vam u nastavku: 

https://www.pgz.hr/Zupanijski_ustroj/Upravna_tijela/Upravni_odjel_za_graditeljstvo_i_zastitu_okolisa/Procjena_utjecaja_na_okolis

 

Bura - glasilo Bakra

Bura 40 Bura: broj 41
studeni, 2019.

Preuzmite glasilo Grada Bakra u digitalnom obliku. List izlazi kvartalno.

PREUZMI | ARHIVA

Top