Učitavanje stranice: Prezentacija Projekta „Izrade projektne dokumentacije za izgradnju drugog kolosijeka, modernizaciju i obnovu na dionici željezničke pruge Škrljevo – Rijeka – Jurdani“

Petak, 17 Siječanj 2020 00:15

Prezentacija Projekta „Izrade projektne dokumentacije za izgradnju drugog kolosijeka, modernizaciju i obnovu na dionici željezničke pruge Škrljevo – Rijeka – Jurdani“

Pozivamo vas na prezentaciju Projekta „Izrade projektne dokumentacije za izgradnju drugog kolosijeka, modernizaciju i obnovu na dionici željezničke pruge Škrljevo - Rijeka – Jurdani“, koja će se održati u četvrtak 23. siječnja 2020. godine s početkom u 10,30 sati u vijećnici Grada Rijeka, Korzo 16, Rijeka.

Projekt s 85% sufinancira Europska unija iz Instrumenta za povezivanje Europe (CEF - Connecting Europe Facility).

Cilj prezentacije bit će građanima prikazati projektirana rješenja za izgradnju drugog kolosijeka i obnovu i modernizaciju postojeće pruge te prikaz granica obuhvata s ishođenom lokacijskom dozvolom. Posebna pozornost bit će posvećena prednostima koje će provedbom Projekta dobiti građani Rijeke u prometnom sustavu Grada Rijeke i njegove okolice.

Projekt će prezentirati predstavnici HŽ Infrastrukture, d.o.o. (nositelj Projekta) te predstavnici tvrtke Institut IGH d.d.. (član zajednice ponuditelja koji su izrađivači navedene projektne dokumentacije).

Top