Učitavanje stranice: Poziv dugotrajno nezaposlenima i korisnicima zajamčene minimalne naknade na zanimljivu edukaciju

Srijeda, 15 Srpanj 2020 15:14

Poziv dugotrajno nezaposlenima i korisnicima zajamčene minimalne naknade na zanimljivu edukaciju

Općina Viškovo zajedno s partnerima – Gradom Bakrom i Općinom Skrad provodi EU projekt „Znanjem do posla“ koji se u potpunosti (100%) financira iz Europskog socijalnog fonda u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020.

U sklopu navedenog projekta Grad Bakar organizira zanimljivu edukaciju za dugotrajno nezaposlene osobe i korisnike zajamčene minimalne naknade. Na edukaciji koja će se održati u petak, 17.07.2020. godine u Gradskoj vijećnici Grada Bakra na adresi Primorje 39/II s početkom u 09,00 sati obradit će se slijedeće teme:

  • Osnove poduzetništva (kako pokrenuti poduzetnički pothvat, kako financirati neke aktivnosti, kome se obratiti za pomoć i sl.),
  • Kako upravljati novcem (planirati posao, planirati novčane priljeve i odljeve),
  • Komunikacijske i organizacijske vještine. 

Pozivaju se zainteresirane osobe područja Grada Bakra koje su dugotrajno nezaposlene ili su korisnici zajamčene minimalne da se uključe u ovu zanimljivu edukaciju.
Više o projektu „Znanjem do posla“ možete dobiti na sljedećoj stranici: https://znanjem-do-posla.opcina-viskovo.hr/

Dodatne informacije:
Grad Bakar: tel. 051/455-743 i 051/455-727, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Top