Učitavanje stranice: Grad Bakar pomaže stradalima u potresu sa 150 tisuća kuna; Organizira se i prikupljanje pomoći...

Srijeda, 30 Prosinac 2020 10:11

Grad Bakar pomaže stradalima u potresu sa 150 tisuća kuna; Organizira se i prikupljanje pomoći...

Grad Bakar i Trgovačko društvo Industrijska zona Bakar u ovom trenutku, donirati će područjima nastradalima u razornom potresu 150 tisuća kuna. Građani Petrinje, Siska, Gline i okolnih gradova i općina prolaze kroz teške trenutke i svaka je pomoć dobrodošla.

Organizira se i prikupljanje pomoći na području Grada Bakra, stoga pozivamo sve sugrađane da u ovim teškim trenucima pomognu nastradalim građanima i uključe se u akciju prikupljanja pomoći. Popis artikala koji se prikupljaju u humanitarnoj akciji objavljen je na slijedećem linku mrežnih stranica Crvenog križa: https://www.hck.hr/novosti/upute-za-donacije-i-pomoc-pogodjenima-potresom-u-petrinji-i-sisku/10649

Humanitarna pomoć će se prikupljati danas, 30. prosinca 2020. godine u razdoblju od 14,00 do 20,00 sati na slijedećim lokacijama:

  • Vatrogasni dom Škrljevo (za Škrljevo, Krasicu i Kukuljanovo)
  • Dom kulture „Matija Mažić“ Bakar (za Bakar) i
  • Dom kulture Hreljin (za Praputnjak, Hreljin i Zlobin)

Svjesni smo da brojni naši građani žele pomoći zato molimo da se pridržavate naputaka i utvrđenih mjesta prikupljanja kako bi se olakšao prijevoz i isporuka nastradalom području u što kraćem roku.

Apeliramo na sve vas da se prilikom predaje pomoći pridržavate svih epidemioloških mjera te da i u ovoj situaciji ostanemo odgovorni i čuvamo jedni druge.

Popis potrebite pomoći

Petrinja pomoc

Top