Učitavanje stranice: Cijepljenje protiv COVID-19 bolesti za poslovne subjekte na području Grada Bakra i Industrijske zone Bakar

Petak, 27 Kolovoz 2021 23:04

Cijepljenje protiv COVID-19 bolesti za poslovne subjekte na području Grada Bakra i Industrijske zone Bakar

Grad Bakar i Stožer civilne zaštite Grada Bakra u suradnji s Nastavnim zavodom za javno zdravstvo Primorsko-goranske županije planiraju organizirati cijepljenje protiv COVID-19 bolesti za sve zaposlenike poslovnih subjekata na području Grada Bakra i Industrijske zone Bakar kao i za sve građane s područja Grada Bakra.

Punkt za cijepljenje bi bio u prizemlju upravne zgrade T.D. Industrijska zona Bakar na adresi Kukuljanovo 182/2. Cijepljenje prvom dozom bilo bi održano 09. rujna 2021. u vremenu od 08,00 do 18,00 sati. Dostupna će biti sva cjepiva protiv bolesti COVID-19 registrirana u Republici Hrvatskoj.

Da bi se cijepljenje pravovremeno organiziralo i s potrebnim brojem timova, potrebno je ispitati zainteresiranost za cijepljenje. Stoga vas ovim putem molimo da do petka, 03. rujna 2021. do 10,00 sati, Nastavnom zavodu za javno zdravstvo Primorsko-goranske županije dostavite tablicu za poslodavce koju dostavljamo u privitku. Prema dostavljenim prijavama, moći će se procijeniti broj motiviranih djelatnika i građana za cijepljenje i planirati „Otvorena vrata“.

Kontakt e-mail za dostavu tablica je Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., u subject e-maila molimo da obavezno upišete ZONA BAKAR, a zbog ispravnog pozicioniranja cjepne lokacije u vremeniku Zavoda.

Za sve dodatne informacije možete se obratiti direktno Nastavnom zavodu za javno zdravstvo Primorsko-goranske županije na broj telefona 554 802 ili broj mobitela 091 203 0708, radnim danom od 07,00 do 20,00 sati te subotom od 08,00 do 14,00 sati.

Nadamo se da ćete se odazvati na akciju cijepljenja protiv COVID-19 bolesti te da ćemo svi zajedno pridonijeti zaštiti i brizi za zdravlje naših djelatnika i građana. 

Unaprijed zahvaljujem, s poštovanjem,

Gradonačelnik
Tomislav Klarić

Top