Učitavanje stranice: Izvedena predstava za Svetog Nikolu

Ispiši ovu stranicu
Petak, 04 Prosinac 2015 00:00

Izvedena predstava za Svetog Nikolu

Darivano više od 300 učenika Osnovnih škola „Hreljin“ i „Bakar“ Darivano više od 300 učenika Osnovnih škola „Hreljin“ i „Bakar“
Kao i prethodnih godina, tako je i  ove godine povodom obilježavanja blagdana Sv. Nikole Grad Bakar uz darivanje svojih najmlađih stanovnika, darovao i oko 300 učenika Osnovnih škola „Hreljin“ i „Bakar“ i to od 1. do 4. razreda sa predstavom "Vilibald na božićnom zadatku" u izvedbi Teatra „Oz“.
Dječak Jurica je zbog svojih nestašluka prestao vjerovati u Božić i darove Djeda Božićnjaka. Zbog Jurice u Hrvatsku dolazi Vilibald, a s njime dolazi i zla Gnjusalina koja svojim čarobnim prahom  navodi Juricu na neposluh i ljutnju. Na kraju, Jurica ipak postaje dobar zahvaljujući Vilibaldovom čarobnom prahu, a i Gnjusalina počne vjerovati u Djeda Božićnjaka.

"Vilibald na božićnom zadatku" topla je i dirljiva priča o dobru i zlu koja progovara o prevladavanju dječje ljutnje, te o važnosti samopouzdanja, satkana od igre, boja i emocija.

Edukativna priča u izvedbi „Teatra OZ“  izvedena je u Domu kulture na Hreljinu i to u 10:00 sati za djecu od 1. do 4. razreda OŠ Bakar te u 11:30 sati za djecu od 1. do 4. razreda OŠ Hreljin.

Galerija slika

Copyright © 2016. Grad Bakar • Sva prava pridržana.