Učitavanje stranice: Sveti Nikola i ove godine razveselio brojne mališane Grada Bakra

Subota, 03 Prosinac 2016 14:21

Sveti Nikola i ove godine razveselio brojne mališane Grada Bakra

Sveti Nikola i ove godine razveselio brojne mališane Grada Bakra Sveti Nikola i ove godine razveselio brojne mališane Grada Bakra

Kao i prethodnih godina i ove je godine Grad Bakar izdvojio znatna financijska sredstva sa željom da svoje najmanje stanovnike razveseli prigodnim poklonima za Svetog Nikolu.

Ove je godine podijeljeno ukupno 455 poklon paketa za 10 dobnih skupina djece, a pokloni su podijeljeni po svim mjesnim odborima na području Grada (Kukuljanovo, Praputnjak, Zlobin, Hreljin, Bakar, Krasica i Škrljevo).
Ukupna vrijednost podijeljenih poklona ove je godine iznosila 60.000,00 kuna.


Uz darivanje svojih najmlađih stanovnika, Grad Bakar darovao je i oko 300 učenika Osnovnih škola „Hreljin“ i „Bakar“ i to od 1. do 4. razreda sa predstavom "Mrav, mrav, mrav i cvrčak" u izvedbi Teatra „Oz“. Predstava se održala u Domu kulture Hreljin baš na dan Svetog Nikole u utorak, 06. prosinca 2016. , nakon predstave podijeljeni su slatki paketići svim učenicima.


Gradonačelnik grada Bakra, kao i svake godine, posjetit će sve vrtiće na području Grada i uz druženje sa djecom podijeliti će im 270 adventskih kalendara.
Za sva događanja i poklon pakete povodom blagdana svetog Nikole utrošiti će se iznos od ukupno 100.000,00 kuna.

Top