Učitavanje stranice: Najava: "Noć Božićnih želja"

Utorak, 20 Prosinac 2016 14:35

Najava: "Noć Božićnih želja"

Bliži nam se završni dio programa manifestacije "Božić u Bakru" koja se već tradicionalno održava u prosincu u Gradu Bakru uz mnoštvo raznovrsnih događanja. Za kraj smo pripremili jednu veliku humanitarnu akciju za dječju bolnicu „Kantrida“ i socijalnu samoposlugu „Kruh sv. Elizabete“ Rijeka.

Program započinjemo zajedničkom marendom uz „Cooking show“ kuhara Kristiana Kozmića i predstavljanje kuharice „Primorski pijat“ u Gradskom vrtu u Bakru, od 10.00 do 13.00 sati gdje će nas zabavljati tamburaši „Žažara” sa Zlobina.

U večernjim satima slijedi „Noć božićnih želja“ - humanitarna akcija za dječju bolnicu “Kantrida” i socijalnu samoposlugu „Kruh sv. Elizabete“ Rijeka u organizaciji Grada Bakra, Turističke zajednice Grada Bakra i udruge „Društvo sportske rekreacije” Krasica uz pomoć škola, vrtića te brojnih udruga i pojedinaca sa područja Grada Bakra.

Zabavni program će se održati u Domu kulture „Matija Mažić“ Bakar s početkom u 18.00 sati.
U programu nastupaju: Društvo „Naša djeca” Bakar, „Zumba” Škrljevo”, Praputnjarski Slavići, Klapa Hreljin, Klapa Reful, Klapa Škrljevo, Klapa Gradelini, KUD Sloga, KUD Martin Matetić, KUU Sklad, Lucija Rajnović, Davor Grgurić

U sklopu programa prodavati će se kalendari i lampioni, a svi prisutni moći će napraviti i jednu lijepu „uspomenu” u fotografskom kutku Filipa Koludrovića s Božićnim željama na pločicama dobrih želja i ocrtavati lica božićnim motivima by Aleksandra Domijan. Puštanje lampiona božićnih želja biti će na Žalu ribara u 20:00 sati.

Ovim putem pozivamo svih da se pridruže ovoj humanitarnoj akciji, da donesu osnovne namirnice i higijenske potrepštine te odjeću za socijalnu samoposlugu „Rijeka” te kupnjom kalendara i lampiona donirate sredstava dječjoj bolnici „Kantrida”. Pozivamo vas da se okupite u što većem broju jer zajedno možemo napraviti veliku stvar i lijepu gestu u ovo blagdansko razdoblje i tako uljepšati Božić najpotrebitijima.

Molimo Vas da se u skladu sa mogućnostima odazovete ovoj humanitarnoj akciji uz moto „Siromaštvo nije izbor, pomaganje jest!“


Organizatori: Grad Bakar i Turistička zajednica Grada Bakra
Generalni sponzor: INA d.d., HDS ZAMP i DBoki Sound & light

Top