Učitavanje stranice: Obavijest roditeljima i djeci koja pohađaju osnovnu školu Bakar i Hreljin

Srijeda, 03 Svi 2017 10:42

Obavijest roditeljima i djeci koja pohađaju osnovnu školu Bakar i Hreljin

Obavijest za udžbenike Obavijest za udžbenike

Poštovani roditelji, draga djeco, polako nam se bliži kraj još jedne školske godine, dugo toplo ljeto i ljetni praznici su pred vratima, no znamo da roditelji već razmišljaju i o novoj, 2017./2018. školskoj godini.

Ovim Vas putem obavještavamo da će udžbenici za sve učenike osnovnih škola s područja Grada Bakra, Osnovne škole Bakar i Osnovne škole Hreljin, kao i njihovih područnih škola, u idućoj školskoj godini biti besplatni, tj. osigurani iz proračuna Grada Bakra.

Kao što znate, svaka škola sama određuje popis udžbenika koji se koriste (i najčešće se ne mogu koristiti u drugoj školi), stoga molimo roditelje da, ukoliko znaju da njihovo dijete od iduće školske godine više neće pohađati neku od naših škola, da se čim prije jave u školu, kako bismo mogli odrediti točan broj djece i potrebnih udžbenika.


Nadamo se da ćemo na ovaj način roditeljima olakšati dio troškova školovanja naših najmlađih, a da će lica naših učenika biti ozarena kada ih novi udžbenici dočekaju u školskim klupama na prvi dan škole.


Grad Bakar

Top