Učitavanje stranice: Grad Bakar osigurao besplatne udžbenike za sve učenike

Četvrtak, 21 Rujan 2017 22:47

Grad Bakar osigurao besplatne udžbenike za sve učenike

Besplatni udžbenici Besplatni udžbenici

Kao što je bilo i najavljeno, Grad Bakar je za ovu školsku godinu osigurao komplete udžbenika zajedno sa radnim bilježnicama i radnim materijalima za sve učenike Osnovne škole Bakar i Osnovne škole Hreljin kao i njihovih područnih škola.

Udžbenici su razdijeljeni po osnovnim i područnim školama u periodu od 21. do 31. kolovoza i svaki je učenik po povratku u školske klupe imao na raspolaganju novi komplet udžbenika.

U Osnovnoj školi Bakar je ukupno podijeljeno 335 kompleta školskih udžbenika, dok je u Osnovnoj školi Hreljin podijeljeno 239 kompleta udžbenika. Za ovu je svrhu u Proračunu Grada Bakra za 2017. godinu ukupno osigurano 600.000,00 kuna.

Također, kao i svih prijašnjih godina, naše učenike koji su po prvi puta sjeli u školske klupe obradovali smo poklon paketom za prvašiće koji se sastojao od pisanki, crtančica, matematičkih bilježnica, likovne mape s kolaž papirom, pernice, škarica, pastela, kompleta kistova, vodenih boja, ljepila, naljepnica za ime, plastelina, omota za bilježnice i plastične torbe u boji.

Svim našim učenicima i učenicama želimo puno uspjeha u ovoj školskoj godini!

Top