Učitavanje stranice: Grad Bakar domaćin LAG-a Vinodol

Petak, 17 Studeni 2017 20:59

Grad Bakar domaćin LAG-a Vinodol

Na poziv Grada Bakra, jednog od suosnivača Lokalne akcijske grupe – LAG „VINODOL“, u utorak 14. studenog 2017. godine u Upravnoj zgradi Industrijske zone d.o.o. u Kukuljanovu održane su 11. sjednica Skupštine te 2. sjednica Upravnog odbora LAG-a „VINODOL“.

U uvodnom dijelu nazočnima se obratio predstavnik domaćina - gradonačelnik Grada Bakra gosp. Tomislav Klarić zaželjevši im dobrodošlicu u Grad Bakar i u najveću poduzetničku zonu u Republici Hrvatskoj. Gradonačelnik se u kratkom izlaganju, uz promotivni video o poduzetničkoj zoni, osvrnuo na brojne uspješno realizirane projekte u izgradnju infrastrukture poduzetničke zone u proteklom razdoblju ali i u komunalnu infrastrukturu na području čitavog Grada. Poseban naglasak ipak je stavljen na projekte koji su trenutno u pripremi odnosno projekte čija je realizacija u planu u skorijoj budućnosti, a koji će doprinijeti podizanju kvalitete života i rada građana i poduzetnika na području Grada.

U radnom dijelu koji je potom uslijedio, Skupština LAG-a „VINODOL“ usvojila je Izvješće o radu LAG-a za 2017. godinu, Program rada i Financijski plan za 2018. godinu. Također, najprije na sjednici Skupštine, a zatim i na sjednici Upravnog odbora donijeta je Odluka o izmjeni Lokalne razvojne strategije LAG-a „VINODOL“ 2014-2020. godine koja predstavlja temeljni strateško - razvojni dokument za utvrđivanje i provedbu gospodarskog i društvenog razvoja na LAG području koje obuhvaća teritorij sedam jedinica lokalne samouprave: gradove Bakar, Kraljevicu, Crikvenicu, Novi Vinodolski te općine Čavle, Kostrena i Općina Vinodolska.

Top