Učitavanje stranice: Stariji pioniri NK Naprijed - jesenski prvaci prve omladinske lige

Petak, 01 Prosinac 2017 10:08

Stariji pioniri NK Naprijed - jesenski prvaci prve omladinske lige

Gornji red (s lijeva): Sandro Budiselić,Matej Sobol,Mario Ružić,Josip Vlah,Matej Tobisch,Matija Štraser.
Srednji red (s lijeva): trener Marko Čop,Matija Penava,Jakov Mičetić,Lovro Šupraha,Gabriel Drenik,Borna Hrubi, voditelj škole Karlo Đivoje.
Donji red (s lijeva): Davor Jurišić,Niko Balen,Ian Dragović,Toni Rukavina,Gabriel Klić.
Nedostaju: kapetan ekipe Antonio Brkić,Matija Vundač i Mihael Pavletić. 

Stariji pioniri nogometnog kluba Naprijed Hreljin jesenski su prvaci prve omladinske lige.

Ubilježili su 10 pobjeda i samo jedan poraz uz gol razliku 37:7 . Kratak osvrt na ostvareno dali su voditelj nogometne škole Karlo Đivoje i trener ekipe starijih pionira Marko Čop.

Karlo Đivoje:
Da, stariji pioniri Naprijeda jesenski su prvaci a da pritom ne mislim samo na položaj na tablici odnosno ljestvici. Oni su pobjednici,prvaci prvenstveno zbog odnosa prema radu,treneru i klubu, prema uloženom angažmanu na svakom pojedinom treningu i utakmici,zbog sposobnosti koje posjeduju te sposobnosti učenja,prihvaćanja i napretka. Želio bih napomenuti da je njihov rezultat odnosno prvo mjesto došlo kao posljedica svega onoga što su kao ekipa i pojedinci uložili i radili tijekom ciljanog trenažnog procesa sa svojim trenerom.Jako smo ponosni na njihov rad i uspjeh.Iz utakmice u utakmicu osjetila se snažna grupna kohezija/povezanost tako da je svaki pojedini igrač uspio ugraditi dio sebe i doprinijeti ovom uspjehu.Naravno,mislim da nema mjesta kratkoročnoj zadovoljštini rezultatom već nadogradnji na postojeću radnu etiku jer samo je tako moguć daljnji napredak i ostvarivanje zamišljenih ciljeva škole nogometa. Osobno se želim zahvaliti svakom igraču na doprinosu i potaknuti ih na daljnji rad i zadovoljstvo igranjem nogometa jer kaže se da „nogomet nije samo igra to je puno više od toga - STRAST I EMOCIJA !" 

Marko Čop:
Kao trener starijih pionira nk Naprijeda izuzetno sam zadovoljan prije svega odnosom i radom na treningu tijekom cijelog jesenskog dijela natjecanja. Svi igrači redovito su trenirali i izvršavali svoje obveze prema klubu na visokom nivou. Od početka pripremnog ciklusa koji je započeo početkom kolovoza,pa do kraja polusezone nisam imao nikakvih problema s ponašanjem igrača te je njihov rezultat apsolutno zaslužen. Smatram kako je naša velika prednost pred ostalim ekipama što imamo kvalitetu (nogometnu) i zajedništvo svih igrača. Kao najbolji strijelac ekipe istaknuo se Jakov Mičetić a najbolji asistenti Toni Rukavina i Gabriel Drenik. Kapetan i predvodnik momčadi kako na terenu tako i van njega bio je Antonio Brkić a moram spomenuti talentiranog vratara i nadam se veliku budućnost nk Naprijeda Bornu Hrubija. Nadam se da će svi igrači izrasti prije svega u kvalitetne ljude potom i dobre nogometaše jer uz njihov talent i predanost treningu nogomet na Hreljinu ima svijetlu budućnost. Zadovoljstvo je biti trener i raditi sa takvim dečkima i igračima!

 

Top