Učitavanje stranice: Najava: Program i poziv Poslovnog uzleta

Ispiši ovu stranicu
Utorak, 10 Travanj 2018 23:31

Najava: Program i poziv Poslovnog uzleta

Nakon prošlogodišnjeg uspješno održanog Poslovnog uzleta u Bakru, i ove godine Poslovni dnevnik u suradnji s Gradom Bakrom nastavlja s besplatnim edukativnim danom za poduzetnike koji će se održati 24. travnja 2018. u konferencijskoj sali Industrijske Zone Bakar d.o.o. s početkom u 9:30 sati.

Industrijska zona Bakar smještena je na području Kukuljanova, u neposrednom zaleđu Bakra i jedna je od najvećih i najrazvijenijih zona u Hrvatskoj.

Manifestaciju će pozdravnim govorima otvoriti glavni urednik Poslovnog dnevnika, gospodin Vladimir Nišević i gradonačelnik grada Bakra, gospodin Tomislav Klarić. Po završetku uvodnog dijela održat će se panel diskusija “Razvoj industrije u Bakru i uspješno realizirani EU projekti“ na kojoj će sudjelovati uspješni lokalni poduzetnici te svojom pričom i iskustvom pokušati motivirati i potaknuti sve prisutne na unaprjeđenje poslovanja.

Centralni dio dana čini seminar pod nazivom „EU fondovi kao mogućnost financiranja za poduzetnike“ na kojem će sudionici imati priliku naučiti što su fondovi Europske unije, koja su pravila korištenja fondova te što se sve financira. Također, predstavit će se aktualni natječaji i pojasniti kako najlakše doći do informacija, kakve su procedure i načini prijave te na čemu se dobivaju i gube bodovi prilikom vrednovanja projekta. Cilj seminara je da svi sudionici nauče što je sve potrebno za uspješnu prijavu, kako se najbolje informirati te kako osigurati financijsku korist od fondova EU.

Nastavno na seminar, održat će se i interaktivna radionica „Kako napisati projektni prijedlog i dobiti sredstva iz EU fondova za male i srednje poduzetnike?“ na kojoj će se sudionicima objasniti izrada projektnog prijedloga koji se sastoji od niza prijavnih obrazaca. Na radionici će se prikazati na koji način ispravno ispuniti obrasce i ostalu potpornu dokumentaciju.

Sudjelovanje za ovogodišnji Poslovni uzlet možete osigurati putem linka na web stranici www.poslovni.hr/poslovni-uzlet, broju telefona 01/6326-028 ili e-mail adresama Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Dobrodošli na ovogodišnji "Poslovni uzlet".

Copyright © 2016. Grad Bakar • Sva prava pridržana. Pristupačnost mrežnih stranica.