Učitavanje stranice: Obavijest za Obiteljska poljoprivredna gospodarstva i poljoprivredne obrte

Utorak, 19 Rujan 2017 17:55

Obavijest za Obiteljska poljoprivredna gospodarstva i poljoprivredne obrte

Obavijest za Obiteljska poljoprivredna gospodarstva i poljoprivredne obrte Obavijest za Obiteljska poljoprivredna gospodarstva i poljoprivredne obrte

Obavještavaju se sva Obiteljska poljoprivredna gospodarstva i Poljoprivredni obrti koji se bave poljoprivrednom proizvodnjom da putem Centra za poljoprivredu i ruralni razvoj Primorsko-goranske županije mogu ostvariti pravo nastupanja na sajmovima i manifestacijama kojih je Centar organizator ili pokrovitelj.

Jedini uvjet je da je Obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo ili Poljoprivredni obrt upisano u E-katalog autohtonih proizvoda Primorsko-goranske županije ili je uključen u jednu od turističkih cesta Primorsko-goranske županije (Ceste sira, Ceste vina, Cesta meda i Ceste plodova gorja).


Svu potrebnu pomoć oko uključivanja u E-katalog ili turističku cestu Obiteljska poljoprivredna gospodarstva i Poljoprivredni obrti mogu dobiti u Centru za poljoprivredu i ruralni razvoj PGŽ u Ravnoj Gori, Stara Sušica, Karolinska cesta 87, na tel. 051/ 791 066., mob. 098/ 1721 256 ili putem e-maila: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Top