Učitavanje stranice: Anketni upitnik o rješavanju stambenog pitanja u Gradu Bakru putem POS-a

Petak, 04 Listopad 2019 15:20

Anketni upitnik o rješavanju stambenog pitanja u Gradu Bakru putem POS-a

Društveno poticana stanogradnja (Program POS) provodi se izgradnjom stanova, odnosno stambenih zgrada, organiziranom na način kojim se ostvaruje svrhovito korištenje javnih i drugih sredstava za pokriće troškova, osigurava povrat tih sredstava, omogućuje prodaja stanova uz obročnu otplatu pod pristupačnijim uvjetima od tržišnih u pogledu kamata i rokova otplate te omogućuje davanje u najam izgrađenih stanova uz mogućnost otkupa istih. 

Program POS-a pokrenut je s ciljem da se građanima Republike Hrvatske omogući rješavanje stambenog pitanja po uvjetima znatno povoljnijim od tržišnih uz garantiranu kvalitetu i završavanje radova u roku. Program POS-a pridonosi i razvitku građevinarstva kao gospodarske grane te je multiplikator općeg razvoja. Više informacija na http://apn.hr/izgradnja-i-prodaja-stanova-pos/put-do-stana. 

Pogodnosti uvjeta Programa POS-a u odnosu na tržišne, mogu se podijeliti u dvije skupine: 

  • pogodnosti vezane uz kreditnu liniju
  • pogodnosti vezane uz cijenu m2.

Na lokaciji na području Grada, Grad Bakar zajedno s Agencijom za pravni promet i posredovanje nekretninama kao provedbenim tijelom Ministarstva graditeljstva i prostornog uređenja sukladno Zakonu o društveno poticanoj stanogradnji utvrđuje interes za kupnju stana iz Programa POS-a u Bakru. Utvrđivanje iskazanog interesa je formalno pravni preduvjet za realizaciju navedenog Programa te ovim putem ukazujemo na važnost ispune istog. 

Klikom na dolje navedeni privitak mole se svi građani zainteresirani za kupnju stana iz Programa POS-a na lokaciji u Bakru da ispune anketni upitnik te isti dostave bilo elektronskim putem ili poštom na adresu Grada Bakra: 

Primorje 39, 51222 Bakar, osobno u pisarnicu Grada u uredovnom radnom vremenu (ponedjeljak, srijedu, petak od 08:00-11:00 h te utorak i četvrtak od 12:00-15:30 h) ili putem elektronske pošte na email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Anketni upitnik preuzmite u privitku.

Top