Učitavanje stranice: Odluka o nastavku obavljanja rada Dječjeg vrtića Bakar te načinu naplate troškova od strane roditelja

Petak, 22 Svi 2020 15:08

Odluka o nastavku obavljanja rada Dječjeg vrtića Bakar te načinu naplate troškova od strane roditelja

Obavještavaju se roditelji da se uspostavlja uobičajen rad i funkcioniranje Dječjeg vrtića Bakar od 25. svibnja 2020. godine uz poštivanje svih preporuka predviđenih Uputama za sprječavanje i suzbijanje epidemije COVID-19 vezano za rad predškolskih ustanova i razrednu nastavu od prvog do četvrtog razreda te posebne razredne odjele i rad s djecom s teškoćama koja imaju pomoćnika u nastavi HZJZ-a.

Roditelji koji nisu koristili usluge Dječjeg vrtića Bakar u razdoblju od 11. do 29. svibnja 2020. godine, oslobađaju se plaćanja cijene usluga Dječjeg vrtića Bakar za navedeni period.

Naplata troškova od strane roditelja korisnika usluga dječjeg vrtića od 01. lipnja 2020. godine provoditi će se sukladno aktima Dječjeg vrtića Bakar za svu djecu upisanu u ustanovu. 

U prilogu možete preuzeti: Odluku o nastavku obavljanja rada Dječjeg vrtića Bakar te načinu naplate troškova od strane roditelja

Top