Učitavanje stranice: Novi sustav izdavanja propusnica, od 6. travnja stupa na snagu

Petak, 03 Travanj 2020 16:08

Novi sustav izdavanja propusnica, od 6. travnja stupa na snagu

Jučer je na snagu stupio novi sustav za izdavanje e-Propusnica od strane Ministarstva uprave.

Propusnicu od sada zatražite isključivo na linku: http://epropusnice.gov.hr. Postojeće propusnice prestaju važiti s datumom 6.4.2020. (ponedjeljak) te je sukladno tome potrebno ponovo zatražiti novu propusnicu putem navedenog servisa.

Kad uđete na stranicu izaberite “Ulaz za građane” te se prijavite putem sustava “e-Građani”. Za pristup vam je potrebna jedna od sljedećih mogućnosti: Token ili mobilno bankarstvo, moj Telekom – HT, mToken, ePass ili e-Osobna iskaznica.

Ako nemate soluciju za pristup sustavu e-Građani, Stožer Grada Bakra zaprimiti će vaše zahtjeve putem e-maila na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. te na temelju dostavljenih podatka naš stožer će unijeti podatke u sustav Ministarstva.

Molimo građane da pri ispunjavanju zahtjeva za propusnicom u sustavu e-Propusnica u rubrici napomena obavezno navedu ime i prezime osobe kod koje se želi ići, mjesto i adresu gdje se želi ići, razlog odlaska te sve ostale informacije nužne za odlučivanje je li riječ o vitalnim obiteljskim razlozima.

U slučaju da takve informacije budu nedostatne, Stožer civilne zaštite Grada Bakra će zahtjev odbiti.

Propusnice na dulji rok od 14 dana neće vam biti izdane!

Kako bi se upoznali sa sustavom e-Propusnice i postupkom prijave u sustav, preporučamo vam pogledati sljedeće video-upute:

Bura - glasilo Bakra

Bura 52 Bura: broj 53
travanj, 2024.

Preuzmite glasilo Grada Bakra u digitalnom obliku. List izlazi kvartalno.

PREUZMI | ARHIVA

Bakarski zbornik

Bura 49 Bakarski zbornik

Uskoro preuzmite sve brojeve Bakarskog zbornika u digitalnom obliku.

PREUZMI | ARHIVA

Top