Učitavanje stranice: Odvoz glomaznog otpada na zahtjev korisnika do 2 m³

Srijeda, 20 Veljača 2019 00:19

Odvoz glomaznog otpada na zahtjev korisnika do 2 m³

Sukladno Uredbi o gospodarenju komunalnim otpadom (NN 50/17), te Odluci o načinu pružanja javne usluge prikupljanja miješanog i biorazgradivog komunalnog otpada te usluga povezanih s javnom uslugom na području jedinice lokalne samouprave, obveza KD Čistoća d.o.o. Rijeka je preuzeti glomazni otpad na zahtjev korisnika do količine 2 m³ na obračunskom mjestu, bez naknade jedan puta godišnje.

U svrhu ispunjavanja zakonskih obveza, a na korist naših krajnjih kupaca, osmišljen je način podnošenja zahtjeva i izvršenja tražene usluge.

Za podnošenje zahtjeva kreiran je Obrazac (u privitku) kojeg je potrebno točno ispuniti kako bi se usluga mogla izvršiti. 

Jedinica lokalne samouprave preuzima na sebe obvezu pravovremene dostave zahtjeva u K.D Čistoća d.o.o” u “Ispunjeni obrazac Zahtjeva potrebno je dostaviti K.D. Čistoća d.o.o putem e-maila: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., nakon čega će ići u daljnju obradu i izvršenje usluge. Navedena usluga odnosi se na fizičke osobe na području Grada Bakra.

Zahtjev za odvoz glomaznog otpada preuzmite u privitku.

 

Bura - glasilo Bakra

Bura 52 Bura: broj 53
travanj, 2024.

Preuzmite glasilo Grada Bakra u digitalnom obliku. List izlazi kvartalno.

PREUZMI | ARHIVA

Bakarski zbornik

Bura 49 Bakarski zbornik

Uskoro preuzmite sve brojeve Bakarskog zbornika u digitalnom obliku.

PREUZMI | ARHIVA

Top