Učitavanje stranice: Prikupljanje podataka o vrsti i količini proizvoda Obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava na području Grada Bakra

Utorak, 23 Ožujak 2021 11:56

Prikupljanje podataka o vrsti i količini proizvoda Obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava na području Grada Bakra

Centar za poljoprivredu i ruralni razvoj Primorsko goranske županije započeo je s prikupljanjem podataka o vrsti i količini poljoprivrednih proizvoda koji se proizvode na području Primorsko-goranske županije.

Podaci se prikupljaju isključivo radi unaprjeđenja poljoprivredne proizvodnje, odnosno za internu upotrebu Centra, a prije svega radi postrojenja za proizvodnju voća u Staroj Sušici koje je u završnoj fazi izgradnje te

komisijske prodaje autohtonih proizvoda u Kašetici primorsko-goranskoj te ostalih programa i aktivnosti Centra.

Slijedom navedenog, pozivaju se obiteljska poljoprivredna gospodarstva, obrti i druge pravne osobe koje se bave poljoprivrednom proizvodnjom na području Grada Bakra da se jave Centru za poljoprivredu i ruralni razvoj Primorsko-goranske županije te dostave podatke o vrsti i količini poljoprivrednih proizvoda kojima raspolažu.

Kontakt Centra za poljoprivredu i ruralni razvoj: tel. 051 791 066, mob. 098 1721 256, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Bura - glasilo Bakra

Bura 52 Bura: broj 53
travanj, 2024.

Preuzmite glasilo Grada Bakra u digitalnom obliku. List izlazi kvartalno.

PREUZMI | ARHIVA

Bakarski zbornik

Bura 49 Bakarski zbornik

Uskoro preuzmite sve brojeve Bakarskog zbornika u digitalnom obliku.

PREUZMI | ARHIVA

Top