Učitavanje stranice: Poziv povodom darivanja djece za blagdan Svetog Nikole

Srijeda, 11 Listopad 2023 13:51

Poziv povodom darivanja djece za blagdan Svetog Nikole

Upravni odjel za lokalnu samoupravu i društvene djelatnosti poziva sve roditelje djece koja imaju prebivalište na području Grada Bakra, a ne polaze dječje vrtiće na području Grada, da se upišu u evidenciju za darivanje djece povodom obilježavanja blagdana Svetog Nikole.

Prijavljuju se sva djeca za koju roditelji nisu primili naknadu za opremu novorođenog djeteta od strane Grada Bakra, te djeca predškolske dobi odnosno do polaska u školu.

Također, u evidenciju se mogu prijaviti i obitelji koje su promijenile adresu prebivališta unutar područja Grada Bakra, zbog ažuriranja podataka u evidenciji.

Za upis u evidenciju potrebno je ispuniti zahtjev za upis u evidenciju Grada Bakra za darivanje povodom blagdana Svetog Nikole te dostaviti potvrde o prebivalištu za roditelje i za dijete, odnosno preslike važećih osobnih iskaznica, skenirano putem e-maila na adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili predati osobno u pisarnici Grada na adresi Primorje 39, Bakar.

Prijave se zaprimaju zaključno do 16. studenoga, nakon čega više neće biti moguće ostvariti pravo na poklon u ovoj godini.

Bura - glasilo Bakra

Bura 52 Bura: broj 53
travanj, 2024.

Preuzmite glasilo Grada Bakra u digitalnom obliku. List izlazi kvartalno.

PREUZMI | ARHIVA

Bakarski zbornik

Bura 49 Bakarski zbornik

Uskoro preuzmite sve brojeve Bakarskog zbornika u digitalnom obliku.

PREUZMI | ARHIVA

Top