Učitavanje stranice: Radionica „Obogati se znanjem“ s Tonijem Milunom

Ponedjeljak, 22 Travanj 2024 10:50

Radionica „Obogati se znanjem“ s Tonijem Milunom

Jedan od najpopularnijih profesora matematike i financijski vloger, Toni Milun, održat će besplatnu radionicu financijske pismenosti 25. travnja 2024. godine u 08:30 sati u Domu kulture „Matija Mažić“ u Bakru. 

Ova interaktivna edukativna radionica ima sljedeće ciljeve: ????????? polaznike osnovama financijske pismenosti, ??????????? mlade o važnosti svjesnog promišljanja o financijama te ?????̌??? mlade tehnikama razmišljanja i djelovanja koje mogu dovesti do ?????????? ??????????? ????????? ? ?????? ?̌??????? ?????????.

Radionica je namijenjena srednjoškolcima i studentima budući da u toj dobi počinju s honorarnim poslovima i zarađuju svoje prve novce. Znanje stečeno na radionici moglo bi polaznicima ???????̌?? utjecati na njihovo poimanje, zarađivanje i upravljanje novcem te im u konačnici osigurati bolju ??????????? ?????????? u životu!

Radionicu u potpunosti financira Grad Bakar, stoga je ista besplatna za polaznike. Predviđeno trajanje radionice je 2 sata. Svi zainteresirani mogu se prijaviti putem sljedeće poveznice:  https://tinyurl.com/297fvkf3 , a prednost pri prijavi imaju mladi s područja Grada Bakra.

Bura - glasilo Bakra

Bura 52 Bura: broj 53
travanj, 2024.

Preuzmite glasilo Grada Bakra u digitalnom obliku. List izlazi kvartalno.

PREUZMI | ARHIVA

Bakarski zbornik

Bura 49 Bakarski zbornik

Uskoro preuzmite sve brojeve Bakarskog zbornika u digitalnom obliku.

PREUZMI | ARHIVA

Top